Delo
|
ponedeljek, 5. oktober 2015 ob 15:00 |
Na oni strani, do koder se da peš, bi pisalo Casa in zraven bi bili dve zvezdici. Michelinovi! Četudi v Sloveniji nimamo zvezdic, imamo tri mednarodno vrhunske restavracije, ki jih obiskujejo...
|
|
Lokalno.si
|
ponedeljek, 5. oktober 2015 ob 14:45 |
Pred petindvajsetimi leti je Tomaž Glivar, takrat skupaj s prijateljem Slavkom Zorcem, odprl ribarnico v Trebnjem. Čeprav na začetku niti slučajno ni poznal vseh rib, je bil pripravljen sprejeti izziv, se spominja Glivar, ki se je izučil in izpopolnjeval ter posel tudi začel. Po treh mesecih...
|
|
Lokalno.si
|
ponedeljek, 5. oktober 2015 ob 14:45 |
Pred petindvajsetimi leti je Tomaž Glivar, takrat skupaj s prijateljem Slavkom Zorcem, odprl ribarnico v Trebnjem. Čeprav na začetku niti slučajno ni poznal vseh rib, je bil pripravljen sprejeti izziv, se spominja Glivar, ki se je izučil in izpopolnjeval ter posel tudi začel. Po treh mesecih...
|
|
Delo
|
petek, 25. september 2015 ob 15:00 |
Ker je Ptujsko jezero naše največje jezero, mu Ptujčani upravičeno pravijo morje. Torej je tudi ptujski Ribič upravičeno (spet) pristna morska gostilna! Na terasi ob Dravi, do koder se z...
|
|
Delo
|
sreda, 9. september 2015 ob 15:00 |
Prvo tipanje, da bi Lucija in Damijan Stepančič, uglašena partnerja v vsakodnevnih, pa tudi ustvarjalnih projektih, povedala kaj o svojem odnosu do hrane, se je končalo s kratkim: »Pri nas...
|
|
Delo
|
petek, 4. september 2015 ob 15:00 |
Kakšno hrano bi gostom ponudila vrtnarija, ki bi se odločila, da odpre še gostilno? Najbrž ne bi pekla ameriških stejkov, tajskih lignjev in balkanskih čevapov. Če meso, potem kvečjemu...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 3. september 2015 ob 06:02 |
Portopiccolo, umetno turistično mestece v starem kamnolomu v Sesljanu, ponuja petičnim gostom marsikaj, tudi avtorsko restavracijo z razgledom na sončni zahod.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>
|